Thursday, December 3, 2009

ONE MORE TO GO AND WE GO PESTA!!!!!

WOHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
tarian iban people!!!!!
one more paper to go lepas tu kita pesta bebeh!!!!!

omg gila tak sabar la nak abis spm. nak meliar promote kat orang2 mc donald yang kitaorng dah bebas! seriously after spm. first thing i wanna do.

1. tangkap gamba tengah jalan ngan baju sekolah sume
2. kalau hujan time tu kita kena buat headbangging mandi hujan
3. jerit kat kereta lalu lalang.."BANG KITA BARU ABIS SPM BANG!!" (gila rempit hehe)
4. kita enjoyyyyy!!

wohoooooo!!!!!! jom jom sesiapa sahaja dialu alu kan untuk join beta di sini. hehehe
omg pape pon yang no 1 tu kena pikir 2ooooo juta kali nnti baru abis spm kena langgar motor ice cream pulak. kesiaaaannn.. ohh dah lama kan tak nmpak pakcik ice cream yang stalk zaf tu? Xp

anyway, masa balik tadi tetiba uncle chin jadi emo. oh sesiapa yang tidak mengenali uncle chin, beliau (naik taraf) merupakan driver van saya yang berwarna kelabu itu. yeahh beliau telah berkhidmat untuk saya selama dari darjah satu sampai form 5!woohhh 11 tahunn ! uncle chin telah melihat saya membesar sejak takde gigi, ikat tocang dua ngn pinafore masa darjah satu, alia pon join naik van, accident sama-sama, dengar lagu Lemon tree(time ni scary gila sbb uncle chin was like asking me whether i remembered lagu tu tak masa van dia ada radio dulu)
and now, look at me, i'm going to leave school dah and after this, no more waking up at 530 am every morning and tunggu uncle chin bawah pokok depan skolah.
ohhh time flies..altough bunyi hon van dia sangat bising and pernah balas dendam at me by making me wait for him for 2 hours just becoz terlambat 10 minit, he's still the best. masa balik tadi we sembang-sembang pasal memori silam. kinda emotional but sentimental as well. to uncle chin,i really appreciate all the things that u've done. fetching me everyday and make sure that i tak melencong mana2 and even if u're not reading this, which i doubt he would, im going to miss u!

.....................................................................................

hmmm..so yeah seriously after chemistry kita kena jadi gila tahap maksima
and and i cant believe prom dah nak dekat. apa pon tak beli lagi. muka pon gila buruk. hoho orang asli bebeh. and giirrrlllsssss have to have to have girls day out! tak tau la nak buat bila but klau ada mesti besttt! kita kena jadi glossy mlossy tau!

XD

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete